A Világ legnagyobb Munka Börzéje:Elance-The largest categories of work:Elance

ELANCE-ról mindent/Information about Elance ELANCE-ról mindent / Information about Elance: Itt valós munkák vannak

2030. január 24., csütörtök

Itt valós munkák vannak

Azt hiszem ez egy kitűnő hely és dolog ha az ember tud angolul akkor ITT sok munkát ismétlem MUNKÁT TALÁLHAT!!
Az egyetlen gond az Angol nyelvtudáson kívül talán az hogy egy ideje fizetőssé tették.de ha bele gondolom talán nem is baj mert így azt teszi lehetővé hogy tényleg valódi munkákat tegyenek fel a cégek,és magán emberek.
Mert gondoljunk csak bele 10 töl 40 dollárig senki nem fizet hogy feltegyen egy (ugye sokat látott) gagyi hirdetést amivel igazán semmit nem lehet keresni!!
Tehát érdemes regisztrálni és bele vágni a VALÓDI otthoni munkának!!


Akinek bármi véleménye van írjon....

Az Elance  az egyik legsikeresebb online távmunka-közvetítő szolgáltatás az interneten. Rendszerében szolgáltatók és megbízók találnak egymásra, földrajzi korlátok nélkül. Magánszemélyektől a különböző méretű vállalkozásokig bárki részt vehet a projektek adás-vételében, amelynek teljes folyamata online bonyolódik. 
Az elance keretein belül valósul meg a munkafeladatok meghirdetése, a jelentkezők közül a megbízott kiválasztása, a nemzetközi szerződéskötés és a kifizetés is. Az elance a teljesített projektek díjának 7-10%-át vonja le jutalékként a munkavállaló díjából.
Ennek fejében azonban zökkenőmentes projektmenedzselési felületet, ügyfélszolgálatot és rendkívül gyors nemzetközi banki átutalást biztosít. Szolgáltatók számára rendkívül hatékony image építési, önmenedzselési lehetőséget ad azzal, hogy a teljesített projektek értékeléseit is beépíti profilukba. 2001. április 26-tól azok a szolgáltatók,  akik részt kívánnak venni, a projektekre történő licitálásban, ezt a szolgáltatást már csak tagdíj ellenében vehetik igénybe.


Elance is a company that provides an Internet marketplace for freelancers and freelance agencies to negotiate work contracts with businesses that hire independent professionals and agencies.It also provides online collaboration tools to help companies manage remote teams and results online. The company was founded in 1999and is based in Mountain View, California.
Elance allows businesses to post a project and assess providers bidding on the project by reviewing qualifications, ratings, portfolios and skill test scores. Once a provider is selected, the employer can then manage people and projects. The company earns revenues by charging businesses a one-time $10 fee for posting jobs, and by assessing a fee on payments from businesses to providers.

The company also allows freelancers to search the site for potential jobs and read through the requests for proposals and make bids.
The largest categories of work on Elance are Information technology and Marketing. Other categories of work include Web development, programming, creative design, multimedia production, writing, search engine optimization, content translations and research.





1 megjegyzés:

  1. sziasztok, most indult egy magyar megbízásközvetítő oldal, hasonló az Elance-hez:
    http://obvius.hu
    próbáljátok ki!

    VálaszTörlés